onsdag 15. september 2010

En kveld med damene!

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er med i en "klubb". Jeg har begynt å kalle oss  "Dame-klubb". For hva skal vi ellers kalle oss? Er usikker på om vi kan være for gamle til å være jenter, og selv om vi alle er noens "kjærringer", er vi jo slett ingen "Kjærring-klubb". Vi er unge, pene, spreke og midtveis i livet, og fortjener vel da en tittel som "Damer".
Denne høsten har vi et lite jubileum. Vi er seks damer, og fire av oss har nå uavbrutt vært sammen i denne klubben i 30 år. Hodene våre er nå lagt i bløt for å finne på noe vi kan gjøre for å markere jubileumet vårt.
I kveld har vi vært samlet igjen, og siden det nå er bare 100 dager til jul, var det tid for presanger og god kaffemat.
Den nydelige "kaken" til venstre er spesiallaget av kveldens vertinne. Jeg fikk grønn, mens de andre fikk blå, og den siste fikk "punsj-kaker" med "sjokolade" på endene.


Damen som fikk "punsjkakene", hadde også med presang til oss andre. Ferske gårdsegg.
Vi damene har det utrolig trivelig. Noen ganger kan vi gråte sammen, men som oftest er det latteren som får tårene og sminken til å renne i strie strømmer.
En gang vi var på "klubb-tur" til Molde, var vi så lattermilde at vi nesten ble nektet inngang på et av byen serveringsteder, mens vi bare skulle vente på hurtigruta. Vi var jo 99 % edru alle sammen, og måtte love å oppføre oss pent og sitte rolig, før vi aller nådigst fikk slippe inn.
Jeg bare undrer på hva "jubileumsturen" bringer med seg og hvor den går.....

HURRA FOR "DAMENE"!

2 kommentarer: