fredag 18. juni 2010

Takskift, inne og ute...


Hva gjør en når det ikke er vær å gå på taket i..?? Jo, da begynner vi innendørs!!

Dette var en gang et lite rom. Innebygd seng bak den lillarøde veggen, og plass til både skrivebord og venner. Opprinnelig var dette en loftsgang, som ble kledd inne. Nå har vi bestemt at loftet skal delvis ominnredes, og tar dette samtidig med skifte av utvendig tak fordi vi skal utvide dette rommet, bygge en liten ark på taket og sette inn vindu. Da kan det bli et ordentlig soverom med både takhøyde og naturig lys. Gleder meg til dette blir ferdig.


Her er det "lille hus på landet" som skal få nytt tak, bare værgudene blir litt blidere. Det ser jo rent så idyllisk ut her med både sol og nesten blå himmel, men det varte ikke lenge. Som kjent her på Sunnmøre så skifter været før du rekker  snu deg.


1 kommentar:

  1. Åj... der går jammen rommet mitt du ;-P hehe... Å her var en liten en som var litt trist ikveld fordi gutterommet skulle bort. Helt til han fikk fortalt at det skulle bygges hvert sitt større rom til barna! Tante og familien får et rom, onkel får et rom og vi får et rom å så får alle plass når vi kommer på besøk samtidig!! :) Da ønskte han seg køyseng på rommet sitt! til seg og Anna :D

    SvarSlett