fredag 31. desember 2010

Nyttårsaften 2010

Dagen er kommet for at et nytt år skal bli født. Ribba står på komfyren og damper, far i huset slapper av foran tv, og jeg har tatt fram strikketøyet. Absolutt hjemmekoslig.
Nyttårshilsen går til alle i familien min, både “nye og gamle” familiemedlemmer i Norge, Sverige, USA og Kypros, med ønske om at 2011 vil bli et berikende år for oss alle.                          
Jeg håper også at alle mine venner og alle andre som jeg kjenner vil få oppfylt sine ønsker for det nye året.
Det sies at når noe starter bra så ender det dårlig og omvendt. La oss håpe at det er tilfelle med været i inngangen til 2011. Utsikten til raketter må nok vike for regn og storm. Allerede nå tidlig på ettermiddag er det ufyselig å være ute her på Sunnmøre. Jeg har leita opp thermodressen fra år 2000 og merkelig nok passer den ennå. Med den ytterst, ull under, gode sko og lue, så blir det nok en spasertur rundt midnatt slik vi bruker å gjøre.
DSC_0107      DSC_0100
GODT NYTTÅR 2011!!

lørdag 25. desember 2010

Julegrøt

Snart er 1.juledag over og det er klart for bestefars julegrøt.
100_4312

Jul 2010

Nå har tiden kommet til 1.juledag.
Julepakken jeg sendte er kommet frem til rett addresat og de gledet seg til å nyte innholdet. En nydelig bukett har blitt levert på døra mi, og jeg har fått det jeg ønsket meg i julegave: snille barn og en deilig nattdress.

Nissemor og Nissefar står i gangen og ønsker alle velkomme!!











Her er beviset på temperatur julekvelden. Kaldt ute, mer behagelig inne.
En må legge til at den som ikke fikk sove julenatta og var ute på spasertur, kunne melde om - 10,5´C natt til 1.juledag.

lørdag 11. desember 2010

Julepakke

Nå har jeg endelig sendt julepakken som jeg skulle sende i fjor...... Joda, du leste rett. Den skulle vært fremme til jul 2009.
For ikke å ødelegge all moro så har jeg sladdet adresselappen. Men én ledetråd kan jeg gi: "Det er erstatning for det som ble knust i elva". Den som vet hva det betyr kan gjør seg klar til mottak av en julepakke fra meg.

torsdag 2. desember 2010

Vottefeber!

Den siste tida har det vært votter som har stått øverst på "fritidslista" mi. Her er litt av resultatet: flaggvotter, englevotter og votter med stjerner.