torsdag 25. november 2010

Gjenbruk / Recycling

For mange år siden ble jeg kjent med Husflidskonsulenten i Møre og Romsdal. En flittig, ivrig og inspirerende dame som virkelig klarer å engasjere publikumet  sitt.
I går kveld var jeg på møte i mitt lokale husflidslag, der husflidskonsulenten skulle snakke om gjenbruk. Og hun hadde planlagt at vi skulle lage smykker av ull og sykkelslanger. Æhhh.... sykkelslanger???
Men det var utrolig morsomt og enkelt, bare litt tungt å få strikken gjennom den tovede ulla og sykkelslangen.
Nesten som konfekt...

lørdag 20. november 2010

Junior har bursdag!!

Idag har yngstemann bursdag, og hva er vel mer naturlig enn at mor leiter fram flagget og tar et bilde av seg for å ønske lykke til med dagen.
Siden junior bor på Østlandet og vi andre på Nordvestlandet så tok jeg opp telefonen på formiddag for å snakke med ham. "Beklager mamsen, har ikke tid", sa han. Som vakthavende i jobben denne helga var han på vei til en utkalling. Vel, vel....
Kake skal han få når han kommer hjem til jul!!

GRATULERER MED DAGEN!!



onsdag 17. november 2010

Nye votter!!

Nå er det en stund siden siste innlegg. Bloggen har måttet vike for andre aktiviteter. Men jeg har da strikket et par votter. ...med forviklinger!!! Da jeg var nesten ferdig med felling på andre tommel oppdaga jeg selvfølgelig at jeg hadde laga "TO VENSTREVOTTER" !!! Hipp Hurra!! ;-(
Som den praktiker jeg tror jeg er så tenkte jeg at da må det bli to høgrevotter også, måtte bare ha et nøste garn til. Men.... butikken var utsolg!! Så da var det bare rekke opp nesten til start, og det ble alikevel bare ett par.
Bare se hvor fine de ble: