torsdag 13. mai 2010

Midt i skipsleia...

Her er gleden ved å bo midt i skipsleia .......


Nydelig vær..



I dag får turistene med hurtigruta en flott tur til Geiranger. Nå viser Sunnmøre seg fra sin beste side.
Her kommer hurtigruta fra Ålesund, og skal runde "Eltrane" før den begynner på Storfjorden innover mot Sunnylvsfjorden og Geiranger.




Nydelig sol og hvite fjelltopper. Kan det bedre bli?




onsdag 12. mai 2010

Helg midt i uka..

Det er onsdag 12.mai, og et av mine gullende barnebarn fyller 4 år idag. Nå blir Matias stor gutt. Dagen skal feires høytidelig imorgen, på Kristi Himmelfartsdag, med foreldre, lillebror, besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og søskenbarn. Gleder meg til det. ;-)
Kaken som bestemor skal ha med, står og kjøler seg og venter på at resten av geléen kan slås over. Det ble idag ostekake med blå gelé!! Undres hvordan den ser ut når jeg tar av formen.....

mandag 10. mai 2010

En mandag i mai

Jeg klarte ikke å la være, måtte bare ta et bilde. Godøya lå der som en skinnende perle.


Bare et par timer etterpå så horisonten ut som på bildet under. Jeg prøvde å forevige lyset og regnbygen som strakte seg over Erkna og innover Vigra. En kan nesten se hvordan skyen strekker seg ned mot sjøen.




søndag 9. mai 2010

Det snør det snør....

Joda, kalenderen viser 9.mai, men likevel snør det ute. Var en stund i tvil om det kunne være aske fra Island men etter grundig gransking viser det seg at det virkelig er snø som faller ned. Har prøvd å dokumentere det med å ta et bilde.



Håper virkelig at denne vinteren nå snart kan ta slutt. For slik skal vel ikke en stol i solen se ut vel. Våt og med hvite snøkladder..!!! Her skulle jeg ha sittet, tørt og varmt....



lørdag 8. mai 2010

Steingal.....

Jg tror at alle, en eller annen gang, har vært ute på tur og plukket opp en stein som de synes var fin. Kanskje har den blitt med hjem også og pryder kaminhyllen eller den har etterhvert blitt en del av området rundt huset.
Jeg har tatt det litt lenger. Jeg er nemlig "steingal".
Se de vakre fargene i steinrøysa på bildet. Og alle de forskjellige typer stein.




Her er et nærbilde av noen av steinene. Vakkert



Så er den første lørdagen i min bloggeverden unnagjort. Det har ikke skjedd noen store begivenheter verken ute i den store verden eller i min lille verden her hjemme. Jeg har pyntet litt på det ene hushjørnet, men det er lite som frister med å stelle i hagen når det er så kaldt ute. Snøen ligger fortsatt langt ned, og det tar nok sin tid før vi får sommervarme selv om vi nærmer oss juni med stormskritt.
Det ser litt stusslig ut når det er så smått, nyplantet og tidlig på året, men det kommer seg nok etterhvert utover det som skal bli sommer.

fredag 7. mai 2010

Hva nå..??

Akkurat ja, det var det jeg tenkte!!! Jeg hadde klart å slette mitt første innlegg før jeg fikk lagret det. Joda, det blir nok noe likevel etterhvert. Det å skulle lage egen blogg er jo litt skummelt da. Hva skal en blogg handle om?? Trenger den et gjennomgående tema?? Jeg har valgt å kalle den "Hverdagsliv". Da kan den inneholde en blanding av hobbyer og det som er mest av, nemlig hverdagsliv.

rart..

Tja.... så har jeg prøvd å teste ut hvordan siden ser ut for andre, men ble ikke klok av det.